Termeni și condiții

Tradiție, Seriozitate, Profesionalism

a. Date generale colectate de www.sticlarie-bm.ro

www.sticlarie-bm.ro prelucrează informaţii şi date care permit identificarea persoanelor fizice şi juridice, pe care acestea ni le oferă, precum: nume şi prenume, număr de telefon, adresa de email, adresa poştală fizică, date de identificare fiscală, date bancare, după caz. În cazul în care doriţi ca datele dvs personale să fie şterse din baza de date, ne puteţi transmite un mail la adresa: fr.kovacs77@gmail.com.

b. Cine suntem?

Website-ul www.sticlarie-bm.ro este administrat de Î.I. KOVACS E. FRANCISC, cu sediul în Baia Mare, Str. Dragoş Vodă, nr. 2B, Maramureş, RC F24/1238 /2018, CUI 40210540, denumită în continuare “Atelierul de Sticlărie și Rame” sau “noi”. În cazul în care doriţi informaţii suplimentare despre noi şi activitatea noastră, ne puteţi contacta la adresa de e-mail: fr.kovacs77@gmail.com.

c. Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal înseamnă orice informaţie care vă identifică în mod direct sau indirect ca individ. „Direct“ înseamnă, de exemplu, numele şi adresa dumneavoastră; „Indirect“ înseamnă că acestea sunt combinate cu alte informaţii.

d. De ce colectăm aceste date?

Pentru a putea comunica cu dvs, pentru confirmări telefonice, programări etc;
Pentru a preveni şi detecta fraudele şi abuzurile;
Pentru a vă îmbunătăţi experienţa pe website, funcţionalitatea acestuia şi partea de administrare a sistemului;

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.sticlarie-bm.ro, vă veţi da consimţământul în mod expres și neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal (adresa de email) să intre în baza de date a societăţii noastre şi să fie prelucrate şi folosite de către aceasta.

Scopul colectării datelor dumneavoastră este onorarea cerinţelor dvs.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informatii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorii noştri pentru colaborarea cu dumneavoastră. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Datele pe care ni le furnizaţi prin mail, telefon sau formulare vor fi considerate confidenţiale de către Atelierul de Sticlărie și Rame si nu vor fi divulgate niciunui terţ pentru alte folosinţe.

Numele, Numărul de telefon, adresa de mail, adresa poştală şi alte date oferite vor rămâne strict în interiorul societății noastre.